Kalender

----- 2017 -----

Kumiteläger med Sempai Jimmy Collin 25-27 augusti

Lägret är öppet för ungdomar och vuxna 13 år och äldre, 9kyu/9mon och högre graderade. Sempai Jimmie Collin, en av dom största, bästa och mest meriterade kyokushintävlingsfighters Sverige har haft genom tiderna. Lägret kommer att vara inriktat på kumite och kommer passa alla oavsett erfarenhet. Så var ej rädd att anmäl in er. Passa på och ta del av vad Jimmie Collin har att lära ut! För mer information och intresseanmälan: info@kirunakarate.se eller mobil: 0705485267 (Ronnie)


TIDIGARE AKTIVITETER 2017

Teknikläger i Kiruna lördag 14 januari med Sempai Fredrik Lundberg från Luleå Kyokushin klubb. Det är ett endagars extra teknikläger med kihon & kata inför graderingen. Klockan 10-19 på Bergaskolan. Mejla info@kirunakarate.se för program.


Träningsläger/Gasshuku i Kiruna 27-29 januari med Shihan Virpi Alajarva 5 Dan. Lägret är öppet för vuxna, ungdom och barn (8 år & äldre). Alla grader är välkommna, vitbälten & färgade. Möjlighet till gradering kommer att finnas. Lägerkostnaden är endast 150 kr för barn och ungdom 8-19år och 200 kr för vuxna (20 år och äldre). Yudansha har fri lägeravgift. Lägret börjar på fredag 27jan kl 17.15 och slutar på söndag 29 jan kl 15.00. Intresseanmälan samt frågor och funderingar göres till: info@kirunakarate.se.

Obs! Ange: namn, ålder, grad & klubb/dojo.


Fightingläger i Luleå 4-5 februari med Jimmie Collin, en av sveriges mest rutinerade och framgångsrika fighters någonsin. Han har deltagit i Världsmästerskapen och Europamästerskapen ett antal gånger. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller. Platsen är inte reserverad före lägeravgiften är betald och anmälan mailad till  fredrik@luleakyokushin.se. Kostnad för lägret är 300 kr och betalas vid anmälan till PG. 4 895 562-9. Lägsta ålder är Kadett (14år och äldre) och graden 9:e kyu.


SHODAN GRADERING i Östersund 14-16 april. I samband med detta läger är det svartbältesgraderingar, vår sempai Ronnie kommer att göra ett försök att gradera till Svart Bälte. Vår önskan är att få med så många som möjligt från klubben till det lägret som stöd för honom. Det skulle betyda otroligt mycket. Det är ett stort riksläger som samlar massor med utövare från hela Sverige. Det är sveriges bästa och roligaste läger med tre st av Sveriges och världens högst graderade som instruktörer: Shihan Håkan Nygren 6 Dan, Shihan Michael Söderkvist 6 dan och en av världens högst graderade Shihan Howard Collins 8dan. Ni som är intresserade och vill följa med kan maila till info@kirunakarate.se eller skicka sms till Ronnie på 070-5485267, så får vi samordna med resa & boende för dom som skall åka.


Jukkasjärvi Kyokushin Camp 25-28 maj. För tredje gången arrangerar vi Jukkasjärvi Kyokushin Camp. Lägret där vi äter, sover och tränar tillsammans barn, ungdomar och vuxna. All träning utgår i från folketshus i Jukkasjärvi, där vi även äter frukost, lunch och middag. Alla som vill får givetvis övernatta i dojon. I år sträcker sig lägret över fyra dagar, torsdag eftermiddag till söndag förmiddag. Instruktörer på lägret är Sensei Fredrik Gundmark, Sensei Mikael Andersson och Moa Székely Jensen. Vi hoppas att de seniorer som besöker oss från andra klubbar även tar med sig några av klubbens juniorer. Givetvis är även föräldrar välkomna.
Copyright Kiruna Kyokushin Karate © All Rights Reserved